Icon iPlaya Download on the App Store
Vista panorámica de la Praia do Guincho, en Cascais, Portugal. Dunas en primer plano, océano y sierra al fondo.

3 Platges per Visitar en 1 Dia des de Lisboa

Posa el Punt Final a les Teves Vacances de Pasqua

Encara queden alguns dies de la setmana de Pasqua, i quina millor manera d’aprofitar-los que amb una escapada a la costa. Aquesta setmana, hem preparat una proposta per completar un viatge a Lisboa amb una visita al mar.

Des de la animada Praia de Carcavelos, ideal per als aficionats al surf, fins a la bellesa natural de la Praia do Guincho, sense oblidar l’encantadora Praia de Tamariz, amb la seva atmosfera familiar, aquestes platges ofereixen experiències per a tots els gustos, de manera que cadascú pot crear el pla perfecte per combinar amb la seva estada a Lisboa.

Impressionant ona a la Praia de Carcavelos

A un pas de la capital portuguesa, i cadascuna amb el seu propi caràcter i encant, trobareu aquestes…

3 platges excepcionals per descobrir la costa des de Lisboa:

1. Praia de Carcavelos, a Cascais

Carcavelos és una platja de sorra daurada, amb àmplies zones per a activitats esportives, com futbol i voleibol platja, i zones per prendre el sol. És una de les platges més conegudes i accessibles des de Lisboa. Famosa per les seves excel·lents condicions per al surf, disposa de diverses escoles de surf que ofereixen classes per a diferents nivells. Al costat de la platja, hi ha bars i restaurants, fent-la perfecta per a una escapada d’un dia sense complicacions.

L’accés a la platja des de Lisboa és molt còmode. En cotxe, el trajecte triga just més d’una mitja hora, i hi ha diverses àrees d’aparcament. Si prefereixes el transport públic, la línia de tren Lisboa-Cascais s’atura a Carcavelos, a uns 10 minuts a peu de la platja, i també és possible arribar-hi en autobús.

Praia de Carcavelos

Cascais

2. Praia do Guincho, a Cascais

Una mica més lluny de Lisboa es troba la Praia do Guincho, un paradís per als amants de la natura i per aquells aficionats al surf i windsurf. El paisatge que envolta la platja és impressionant, amb dunes de sorra blanca i vistes a les muntanyes de Sintra. La platja està a prop de la ciutat de Cascais, que també podeu visitar per fer un passeig pel seu casc antic.

La platja forma part del Parc Natural de Sintra-Cascais. Malgrat el seu aspecte més salvatge i natural, disposa d’un restaurant i un bar on podeu menjar amb vistes a l’Oceà Atlàntic, a més d’una escola de surf i una botiga de surf.

L’accés a la platja en cotxe des de Lisboa és còmode, i hi ha dos aparcaments al costat. També és possible arribar-hi en autobús des de Cascais, encara que és aconsellable comprovar els horaris dels autobusos, ja que el servei varia depenent de la temporada.

Praia Grande do Guincho, Praia do Guincho

Cascais

3. Praia do Tamariz, a Estoril

Situada a Estoril, al costat dels jardins del Casino, la Praia do Tamariz és molt popular degut a la seva proximitat a Lisboa i fàcil accés des de la capital. És una petita platja de sorra amb una atmosfera familiar, situada al costat d’un castell, el Forte da Cruz, que afegeix un toc especial i distintiu.

A l’est de la platja es troba la Piscina Oceànica do Tamariz, una piscina d’aigua salada que s’omple amb aigua de mar quan la marea està alta, ideal per a aquells que no volen banyar-se en mar obert o prefereixen una aigua una mica menys freda.

Sendo una platja tan central, està rodejada de bars, restaurants i cafeteries per satisfer els gustos més variats. Fins i tot de nit, té una atmosfera animada, amb música i diferents opcions d’entreteniment.

L’accés, com hem dit, és senzill. Està a només mitja hora de Lisboa en cotxe, però també està al costat de la parada de tren d’Estoril i d’una parada d’autobús, fent-la ideal per a una excursió còmoda d’un dia.

Praia do Tamariz

Cascais

Esperem que aquesta selecció de platges us inspiri a conèixer millor els voltants de Lisboa i us animi a descobrir la costa d’aquesta regió portuguesa.

Tot i això, tingueu en compte que el temps a la primavera és molt variable i pot portar més d’una sorpresa; us recordem que a l’aplicació podeu consultar la previsió meteorològica per a les platges que voleu visitar per saber amb antelació què podeu esperar quan arribeu.

Coneixes algunes d’aquestes platges? Si és així, no oblidis deixar la teva opinió sobre elles a l’aplicació. Ja saps que és super útil per a altres usuaris. Fins la setmana que ve!